Bydlení pro všechny bez rozdílu


Bydlení je v dnešní době celkem velký problém. Naprostá většina lidí by chtěla bydlet ve vlastním domě, jenže to není možné. Pokud vás ale touha po vlastním domě v osobním vlastnictví neopouští ani přesto, že víte, že nebude lehké dům postavit, je to nejspíš správná cesta.

Finance
Když se podíváte na ceny stavebních pozemků, starších domů k rekonstrukci a nebo na ceny stavebního materiálů a srovnáte si průměrné výdělky v mnoha odvětvích, zjistíte jednu věc. A to, že se bez hypotéky obejde jen hrstka lidí. A jestli mezi ně nepatříte, budete si ji muset zajistit. A to je dnes celkem oříšek, protože je nutné nemít úvěry, člověk nesmí mít exekuce ani být po insolvenci. Jakmile vám ale banka hypotéku přiklepne, čeká vás další spousta vyřizování a práce.

nový bungalov

Co postavit?
pokud jste měli štěstí a máte stavební pozemek, musíte si nejprve vybrat typ stavby, nechat si zpracovat projekt, a vyřídit si stavební povolení. A to není zrovna jednoduché. Pak už si musíte jen vyřešit otázku jaký dům si vyberete a jak si ho postavíte. Většina lidí si dnes vybírá zděné bungalovy, protože jde o moderní typ stavby rodinného domu. Někdo dává přednost spíše dřevostavbě, protože její výstavba se počítá jen na týdny. Záleží ale samozřejmě na počasí.

nový dům

Jestli potřebujete bydlet ideálně co nejdříve, můžete se obrátit na nás. Nabízíme výstavbu rodinných domů podle našich typových projektů. Stavíme nejčastěji bungalovy, ale najdete u nás i klasické a moderní domy. Zaručujeme vám

  • Rychlost prací
  • Kompletně dokončený dům
  • Vysoký standard
  • Skvělé ceny
  • Možnost úpravy projektu
  • Zastoupení ve stavebním řízení

Spolupracovat s námi se vyplatí, protože pro vás dokážeme udělat daleko víc než jen postavit dům. Předáme vám dokončený dům, který bude připravený k nastěhování.
V domech chybí jen kuchyňská linka, protože jde o velice individuální věc.